Eset varnostne rešitve

  Domači uporabniki in domača pisarna  
  Zaščita, enostavna za uporabo, a profesionalno učinkovita.

ESET NOD32 vas ščiti, ne da bi od vas zahteval da postanete strokovnjak za viruse. Ker si vsakdo zasluži najboljšo možno zaščito, vam NOD32 ponuja enako vrhunsko varnost, kot jo uporablja tisoče IT strokovnjakov širom sveta.

Pridružite se tistim, ki so rekli "NE" slabi zaščiti, preobsežnim in okornim "varnostnim paketom" in počasnemu delovanju. Na voljo so tudi družinski paketi za več računalnikov.

Seznam izdelkov NOD

  Majhna & srednje velika podjetja  
  Najboljša zaščita za majhna podjetja z majhnimi proračuni

Majhna podjetja imajo običajno majhne proračune in malo zaposlenih. A to ne pomeni nujno tudi majhne zaščite. ESET NOD32 naredi najboljšo zaščito enostavno, ne da bi morali biti strokovnjak za IT z velikim proračunom.

Razumljiva, enostavna za uporabo in cenovno dostopna ESET zaščita varuje pred današnjimi in jutrišnjimi grožnjami. Vaš strokovnjak za škodljive programe je naša programska oprema!

Seznam izdelkov NOD
  Business rešitve za velika podjetja  
  Najnaprednejša profesionalna zaščita. Prilagodljiva in preprosta za uporabo.

Če upravljate s tisoči računalnikov in strežnikov, morda celo na različnih lokacijah, potrebujete robustno, razumljivo rešitev, na katero se lahko zanesete. ESET NOD32 ponuja celovito zaščito, majhno porabo sistemskih resursov, ne obremenjuje omrežij, deluje hitro in učinkovito, zato predstavlja najboljšo alternativo konkurenčnim izdelkom.

Funkcija konzole 'Remote Administrator' omogoča enostavno nameščanje, nadzorovanje in upravljanje z deset tisoči računalnikov z enega samega mesta. Ta zmogljiva rešitev za centralizirano upravljanje se namesti v nekaj minutah, celotna mreža na primer 500 računalnikov pa se namesti v samo nekaj urah.

Seznam izdelkov NOD


O piškotkih
Splošni pogoji

2012 | MADISON-SYSTEMS Koroška cesta 57, Maribor
Delovni čas
pon. - pet.: 8:00 - 16:00
sob., ned., prazniki: zaprto
Prijava na e-novice

Se želite odjaviti?

Opozorilo

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke".
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.