Splošni pogoji

Spletna trgovina www.pcsvet.si je v lasti podjetja Madison Systems d.o.o., Koroška sesta 57, 2000 Maribor. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Mariboru, št. vpisa 1/09882/00. Osnovni kapital družbe je 8.763,00 EUR. Podjetje je davčni zavezanec ter član Gospodarske zbornice Slovenije. Davčna številka podjetja: SI99257556.
Kupec ima pravico odstopa od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga. Odstop od pogodbe se lahko sporoči na elektronsko pošto info@pcsvet.si, telefonsko na številko 02 / 229 77 77, pisno na naslov Madison Systems d.o.o., Kosarjeva ulica 39, 2000 Maribor. Kupljeno blago se mora vrniti nepoškodovano v originalni embalaži na naslov Madison Systems d.o.o., Koroška cesta 57, 2000 Maribor.
Naročeno blago dobavljamo iz zaloge. V kolikor blaga ni na zalogi, se blago naroči in je dobavljivo predvidoma v 3 delovnih dneh. Kupec je o dobavljivosti blaga obveščen po telefonu in po elektronski pošti.
Cene izdelkov so v evrih in vsebujejo DDV. Cene in popusti veljajo na dan oddaje naročila. Originalni račun in dobavnica sta priložena k izdelku. Plačilo se vrši ob prevzemu izdelka. Podjetje Pošta Slovenije d.o.o. poskrbi da bo pošiljka pravočasno dostavljena na vaš naslov. Status pošiljke lahko preverite na telefonski številki 02 / 449 27 32. Cenik dostave blaga se nahaja tukaj. V primeru naročila nad 150 evrov krije stroške dostave Madison Systems d.o.o.
Podjetje Madison Systems d.o.o. jamči, da so vaši osebni podatki varni. Pripadajo vam vse pravice navedene v Zakonu o varstvu potrošnikov. Naročilo in pogodba med Madison Systems d.o.o. in kupcem se sklepa v slovenskem jeziku.
Za vse dodatne informacije se obrnite na e-poštni naslov
info@pcsvet.si ali telefonsko številko 02 / 229 77 77.

  Podatki o podjetju (Vpis v sodni regitster, podatki o DDV.)


O piškotkih
Splošni pogoji

2012 | MADISON-SYSTEMS Koroška cesta 57, Maribor
Delovni čas
pon. - pet.: 8:00 - 16:00
sob., ned., prazniki: zaprto
Prijava na e-novice

Se želite odjaviti?

Opozorilo

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke".
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.