Servis

Ponujamo vam servis računalnikov, tiskalnikov in pripadajoče opreme. Servis računalniške opreme izvajamo na lokaciji stranke in v podjetju na lokaciji v Mariboru.

• Svetovanje pri nakupu računalnika in konfiguracija po potrebah in željah naročnika
• Načrtujemo in izvajamo povezave računalnikov v žična ali brezžična omrežja
• Nadgraditev obstoječe računalniške opreme

Virusi, črvi, trojanski konji
Ponujamo kvalitetne rešitve proti virusom, črvom, trojanskim konjem in ostalim nevarnostim, ki prežijo na spletu. Po potrebi vam računalnik očistimo in rešimo vaše podatke. Na pomoč vam priskočimo s preventivnimi ukrepi in svetovanjem na vseh varnostnih ravneh (uporabnik - računalnik – omrežje). Le sklop ustreznih varnostnih rešitev vas bo obvarovala pred izgubo podatkov ali izpadi delovanja sistema.

Vzdrževalne pogodbe
Za podjetja ponujamo sklepanje vzdrževalnih pogodb, ki omogočajo hitrejši odzivni čas in podporo. Vzdrževalna pogodba vam omogoča prednostno obravnavo težave. S tem bodo stroški izpada manjši. Z rednimi prihodi serviserja na lokacijo bo vaša računalniška oprema zaščitena in vedno na najvišji ravni. Z oddaljeno pomočjo vam sedaj omogočamo še hitrejši odzivni čas posredovanja pri napakah.

Tiskalniki
Pri težavah s tiskalniki vam ponujamo kakovosten servis vseh vrst tiskalnikov, risalnikov ter pripadajoče opreme. Tiskalnike obnavljamo in servisiramo z originalnimi deli proizvajalcev.

Reševanje podatkov iz pomnilniških medijev
Rešujemo podatke iz pokvarjenih trdih diskov in različnih pomnilniških medijev. Za podrobnejše informacije se obrnite na telefonsko številko:
02 229 77 77 ali na elektronski naslov info@pcsvet.si

 


O piškotkih
Splošni pogoji

2012 | MADISON-SYSTEMS Koroška cesta 57, Maribor
Delovni čas
pon. - pet.: 8:00 - 16:00
sob., ned., prazniki: zaprto
Prijava na e-novice

Se želite odjaviti?

Opozorilo

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke".
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.